Det jag ofta skriver om:

Vanligaste etiketterna:

Ont om tid? Mest lästa inläggen just nu:

Ont om tid? Mest lästa inläggen för tillfället:

Ont om tid? Här är de mest lästa inläggen:

torsdag 23 februari 2012

Ska jag ha ostkaka eller?

Torsdag hemma hos oss betyder ofta soppa och pannkaka eller ostkaka som det blev idag. Det blev skaldjursoppa med massor av räkor och kräftstjärtar. Sen var det ju då ostkaka efter...jag älskar ostkaka med grädde och sylt...men hjälper det mig att minska mitt överflödsfett(usch vad det låter äckligt)? Nä, det var just vad jag också kom på, så jag tog ett äpple istället! Heja, heja!

Det var helt och hållet zumbans förtjänst, jag tränade nämligen ett pass i TV-rummet innan jag lagade middag! Det är verkligen toppen för mig att göra det, då tränar jag den tiden på dagen som jag har svårast att hålla fingrarna borta från godsaker! Att jag inte har kommit på det tidigare!

Imorgon ska jag nog ta och löpträna lite. Om det blir utomhus eller inne får vi se. Jag springer naturligtvis helst ute, men det är ju tokblött här just nu, så vi får se hur det ser ut i morgon eftermiddag.

Nu ska jag snart gå ner och kolla på biggest looser och se hur det går för dem, förra veckan somnade jag innan det började!(det börjar kl.21...zzzz)
Kram!


2 kommentarer:

  1. Vad duktig du är! Ska ta och börja löpträna jag med, har varit nedlagt ett tag. Men det är inte roligt med blött eller halt underlag.
    /kram Anette

    SvaraRadera
  2. Ett superbra tips är broddar/dubbar som finns att köpa i sportaffärer! Då är det bara att springa på när det är is, de är helt suveräna! Men de hjälper ju tyvärr inte mot väta..;) Kram Annika!

    SvaraRadera