Det jag ofta skriver om:

Vanligaste etiketterna:

Ont om tid? Mest lästa inläggen just nu:

Ont om tid? Mest lästa inläggen för tillfället:

Ont om tid? Här är de mest lästa inläggen:

lördag 11 februari 2012

David Lindgren gick till final!

Min mans syssling David Lindgren gick vidare till final i melodifestivalen! (jag röstade typ 20 ggr...) Himla skoj!

Jag har haft ätar dag idag och har nu ätit godis till melodifestivalen och nu mår jag illa...Men det var gott och det hör lixom till att äta lite godis när det är melodifestival och då är det ju toppen att jag får äta en gång i veckan!

Men jag åt alldeles för mycket, jag måste ha en liten skål som bara är till mig med lagom många bitar i annars sitter jag bara och äter! Jag tänker mig inte ens för. Förrän jag mår illa. MEN nu har jag lärt mig det och gör så nästa helg. En liten skål med några bitar till mig, det blir bra!

Dock blir det prövning i morgon då jag ska ha barnkalas för Alexander här hemma! Men det ska gå bra! Jag börjar dagen med en promenad med Malin och Maria iallafall.
I morse gick jag och Maria också, vanliga rundan, tar drygt en timme.

60-års kalas ikväll, men det gick bra med maten, det blev inte ens någon tårta , vi åkte hem precis innan, min mådde inte så bra. Nu är det nämligen han som åkt på förkylningen som både Alexander och jag har haft, men han är ju man, så han har det sååååå jobbigt! ;)
Kram!

2 kommentarer:

  1. Jag såg honom på plats. Himla häftigt. När han gick upp på scenen var det mest bara artiga applåder, få visste nog vem han var. När han gick av.. jisses, jag trodde taket skulle lyfta.... *L*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det häftigt! :) Vad kul att du var där! Vad avundsjuk jag blir! Jag vill ju hemskt gärna till Globen nu, men finalen är slutsåld! Man kanske har möjlighet att se ett genrep, men det är ju inte samma sak! Vi får se hur det blir! Kram Annika!

      Radera